Op zoek naar een alternatief voor het verdwenen Bot Wonen in Hoogkarspel?

Bent u op zoek naar een alternatief voor het verdwenen Bot Meubelen in Hoogkarspel? Breng dan eens een bezoek aan Wooncentrum Westeinde in Enkhuizen! Anita en Jeroen Bot runnen deze woonwinkel in Enkhuizen al 29 jaar. De winkel is in die tijd uitgegroeid tot hét adres voor mooi wonen in West-Friesland. 

Wij zijn onder andere aangesloten bij vele merken als Colors@Home en Otak. Dit zorgt ervoor dat we u een ruime keuze aan assortiment kunnen aanbieden. Meubels, bedden, raambekleding, vloerbedekking en woondecoratie, u vindt het allemaal in onze showroom. Door onze 29 jaar ervaring weten we precies welke trends er op het moment zijn en begeleiden we u graag in uw aankoop. Of dat nu een geheel nieuw interieur is of alleen een nieuwe bank. We helpen u graag om een geschikte keuze te maken op basis van uw wensen. 

Wilt u een kast of tafel op maat laten maken? Ook dan bent u bij Wooncentrum Westeinde aan het juiste adres. Wij maken uw kast of tafel precies zoals u dat wilt. Op maat, in de gewenste kleur en gratis bij u thuis bezorgd en geplaatst.